Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος Καμίνης; Στη Βέροια θα αλλάξουμε τον χρόνο με... 3-2-1

Επάνω στο Καράβι των Ξωτικών
Για πρώτη φορά, στην πόλη της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί μια φαντασμαγορική εκδήλωση για τον ερχομό του νέου χρόνου γεμάτο εκπλήξεις και πολλές ανατροπές. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς,

όσοι πολίτες επιθυμούν θα δώσουν ραντεβού στο πάρκο της Ελιάς, προκειμένου να καλωσορίσουν το 2019. Το σύνθημα του 3-2-1 θα δώσει προσωπικά ο Δήμαρχος και θα ακολουθήσουν μια σειρά από πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Φορέστε τα καλά σας και τα ζεστά σας, πάρτε μαζί σας ένα κόκκινο κρασί και ελάτε στο κέντρο της Βέροιας για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο...

Δευτέρα 31/12
11.00 – ??
Το Καράβι των Ξωτικών

Ο παλιός ο χρόνος και ο νέος συναντιούνται επάνω στο καράβι των ξωτικών, στη Βέροια!

Στον παλιό το χρόνο, αρέσει πολύ να ταξιδεύει με το καράβι των ξωτικών από χώρα σε χώρα και να την τελευταία του ημέρα, να μοιράζει τα δώρα μαζί με τον Αη βασίλη!! Όμως αυτή η πόλη φέτος τα Χριστούγεννα είναι τόσο όμορφα στολισμένη και τα παιδιά τόσο χαρούμενα που ο παλιός ο χρόνος, θέλει να μείνει για πάντα εκεί!!! Δε λέει να ξεκολλήσει!!! Τι και αν του τραγουδούν αποχαιρετιστήρια τραγούδια τι και αν σκάνε τα βεγγαλικά... η Βέροια την πρωτοχρονιά το βράδυ είναι ακαταμάχητη!!!

Άραγε ο παλιός ο χρόνος θα δεχτεί να δώσει τη θέση του στον καινούργιο;

Θα συναντηθούμε όλοι μαζί τους στο καράβι την παραμονή το βράδυ, για να αλλάξουμε χρονιά, να διασκεδάσουμε με μια ξεκαρδιστική δια δραστική παράσταση και να χορέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ