Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκησε 3-0 στον Κοπανό και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου η Βέροια

Εύκολη πρόκριση για την φάση των «16» του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πήρε η ομάδα της Βέροιας, η οποία επικράτησε με 3-0 του Κοπανού εκτός έδρας. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής στο γήπεδο, καθώς τις χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, με τους
«κυανέρυθρους» παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους λεγόμενους βασικούς, να είναι κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Το σκορ για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άνοιξε στο 20' ο νεαρός Ιωάννου με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το 0-2 έκανε ο Τσότρας με κεφαλιά στο 37' έπειτα από κόρνερ του Ιωάννου. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ζούρκος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καράμπελα. Η «Βασίλισσα» είχε αρκετές ακόμη καλές ευκαιρίες, με τους Φωτόπουλο (27'), Τσουλχάι (58'), Ζούρκο (63'), Τρούπκο (80') και Μυλωνά (87'), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στα μέσα του δευτέρου μέρους με σουτ του Σπανού που έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Παρασίου.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Βέροια θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τετάρτη τη Νέα Νικομήδεια.

ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης (88' Ορμανίδης), Μποζίνης, Πρόιος Χρ. (86' Κότσαλης), Πρόιος Δ., Γρυπούδης, Θεοδωρίδης (46' Μπούφι), Τζιβάρας, Νικόλοφ, Κοσμάς, Ηλίας, Παρθενόπουλος (50' Σπανός).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (73' Χατζηπαναγιωτίδης), Ζούρκος, Κυριακίδης, Τσότρας, Τσουλχάι, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης (60' Παπουτσίδης), Τρούπκος (81' Παπαστεργίου), Φωτόπουλος (60' Μυλωνάς).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ