Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστός ο παράπλευρος δρόμος της Εγνατίας μεταξύ Λουτρού - Νησελίου

Κλειστός θα παραμείνει ο παράπλευρος δρόμος της Εγνατίας Οδού, στα όρια του δήμου Αλεξάνδρειας, κατά το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο σημείο για την κοπή δέντρων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλειστό θα παραμείνει το κομμάτι της
Δημοτικής Οδού, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα της εν λόγω μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων Λουτρού - Νησελίου Δήμου Αλεξάνδρειας. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Την Παρασκευή 28-12-2018 και το Σάββατο 29-12-2018, κατά τις ώρες 08:00' έως 15:00', η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην εν θέματι Δημοτική Οδό, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων
Λουτρού - Νησελίου Δήμου Αλεξάνδρειας, από τη συμβολή της παράπλευρης εν λόγω οδού με την ανώνυμη Δημοτική Οδό Λουτρού -Ιεράς Μονής Αγίας Κυριακής (συντεταγμένες 40.581218, 22.406453) έως τη συμβολή αυτής με την ανώνυμη Δημοτική Οδό εισόδου στην Τ.Κ. Νησελίου
(παραπλεύρως της επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΟΥΝΑΒΗ Αθ.» - συντεταγμένες 40.589295, 22.467044), με παράλληλη απαγόρευση κυκλοφορίας των πεζών.

Επιπλέον, θα υπάρχει αποκλεισμός πρόσβασης στην οδό εργασιών από τις κάθετες αγροτικές οδούς, ενώ σημαιοφόροι θα υπάρχουν τόσο στην αρχή και τέλος του αποκλεισμένου οδικού τμήματος, όσο και στην αρχή και το τέλος κάθε επιμέρους τμήματος εργασιών του κινητού συνεργείου κοπής
δέντρων.

α) Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, έτσι όπως περιγράφεται στην ανωτέρω με α/α 4 συνημμένη τεχνική μελέτη.

β) Εντός των Τοπικών Κοινοτήτων Λουτρού - Νησελίου, θα τοποθετηθούν κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες κατεύθυνσης σε κάθε αρχικό σημείο εκτροπής, με επακόλουθη διεξαγωγή κυκλοφορίας από δευτερεύον οδικό δίκτυο.
γ) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, η προβλεπόμενη σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την ανωτέρω με α/α 4 εγκεκριμένη μελέτη, βασισμένα στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ - ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών
και Δικτύων ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ Β905/20-05-2011).
δ) Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετούνται από τον εκτελούντα των εργασιών, με μέριμνα και επίβλεψη του Δήμου Αλεξάνδρειας, έκαστη ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών, πριν την έναρξη αυτών και σε κάθε περίπτωση μετά την ανατολή του ηλίου και θα απομακρύνονται μετά το πέρας των εργασιών και σε κάθε περίπτωση πριν τη δύση του ηλίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά μετά το πέρας των εργασιών.
ε) Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε περίπτωση που απαιτηθεί.
στ) Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς για την εκτέλεση και ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών, ο εκτελών τις εργασίες μέσω του Δήμου Αλεξάνδρειας, οφείλει να ενημερώσει εγγράφως την Υπηρεσία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ