Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέταξε για Ταϊλάνδη η Ιωάννα Μπέλλα

Στην εξωτική Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss Universe στο διαγωνισμό ομορφιάς που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου. Η Βεροιώτισσα καλλονή αναχώρησε από το αεροδρόμιο κρατώντας την ελληνική σημαία
και γράφοντας στο instagram «Kαθ'οδόν για Ταϊλάνδη». Η bella Ιωάννα, φεύγοντας, φορούσε το στέμμα που κατέκτησε ως η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας, ελπίζουμε όμως όταν επιστρέψει να φοράει ένα μεγαλύτερο... αυτό της πιο όμορφης γυναίκας του πλανήτη!
Η Ιωάννα φτάνοντας στη Μπανγκόκ, ρίχτηκε αμέσως στη μάχη, με καθημερινές πρόβες, προετοιμασίες, ξεναγήσεις, γυρίσματα και φωτογραφίσεις, ενώ μοιράζεται συνεχώς με τους follower της στο instagram φωτογραφίες και stories, δείχνοντας πως περνάει υπέροχα και βιώνει μια υπέροχη εμπειρία. Ο ανταγωνισμός ωστόσο είναι τεράστιος, καθώς οι διαγωνιζόμενες, όχι μόνο είναι όλες εντυπωσιακές αλλά και πολλές... 94 στον αριθμό! Δείτε φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ