Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα μυστικά του μακιγιάζ αποκάλυψε στη Βέροια η Makeup Artist Ιωάννα Μητακίδου

Το βιβλίο της Make-up Artist Ιωάννας Μητακίδου «Behind the Beauty mirror» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 16/12 στη Βέροια. Ο χώρος του καφέ «Εκτός Χάρτη» στη γκαλερί Παπατζίκου γέμισε ασφυκτικά από επαγγελματίες της ομορφιάς, αισθητικούς και μακιγιέρ αλλά και ερασιτέχνες
λάτρεις της τέχνης του μακιγιάζ. Την εκδήλωση προλόγισε ο make up artist και ένας από τους πρώτους μαθητές της κ. Μητακίδου, Λευτέρης Ιορδανόπουλος, ενώ στη συνέχεια, η ψυχοθεραπεύτρια Αιμιλία Αξιωτίδου αναφέρθηκε στο μακιγιάζ ως ψυχολογική ανάγκη αλλά και στη διαχείριση των πελατών. 
Το λόγο και τα... πινέλα πήρε στη συνέχεια η Ιωάννα Μητακίδου, λέγοντας πως έγραψε το βιβλίο με πολλή αγάπη, πιστεύοντας πως η τέχνη πρέπει να μοιράζεται απλόχερα, ενώ εφάρμοσε τεχνικές του μακιγιάζ σε δυο μοντέλα με εντελώς διαφορετικούς τύπους δέρματος, ένα έγχρωμο και ένα «πορσελάνη».
Η παρουσίαση έκρυβε και μικρές εκπλήξεις για κάποιους τυχερούς από το κοινό, που κέρδισαν από μια σακούλα με προϊόντα ομορφιάς, ενώ στο τέλος της παρουσίασης, ακολούθησε μπουφές με κρασί και εδέσματα. Δείτε φωτογραφίες:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ