Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος σε 5 λεπτά!

Διήμερη δρομική γιορτή στη Βέροια
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα-Αλιάκμονας-Βέροια που διοργανώνει για 7η χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας και το ΚΑΠΑ του δήμου. Δυο ημέρες, τέσσερις αγώνες, εκατοντάδες

δρομείς, ερασιτέχνες και επαγγελματίες όλων των ηλικιών, 200 εθελοντές, pasta party, τύμπανα... γιορτή! Μια δρομική γιορτή που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους Βεροιώτες και επισκέπτες αλλά και καταξιωμένους δρομείς από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας «έκλεισε» όλη τη μαγεία του διήμερο event σε ένα βίντεο 5 λεπτών, για να νοσταλγήσουν οι συμμετέχοντες και να... ψηθούν για του χρόνου οι αναποφάσιστοι!
Υπέροχα, επίγεια και εναέρια πλάνα, τόσο από τους νυχτερινούς αγώνες του Σαββάτου στο κέντρο της Βέροιας, όσο και από την εκκίνηση της Κυριακής στη Βεργίνα και όλης της διαδρομής μέχρι την πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια. Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο πρώτα στους ΜΙΚΡΟΥΣ αθλητές που τόλμησαν, μετά στους αθλητές εκτός Βέροιας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, μετά στους μεγάλους (ηλικιακά) αθλητές του δεν βαρέθηκαν, μετά στους διοργανωτές που μας ανέχτηκαν και ταλαιπωρήθηκαν τόσες μέρες και τέλος στο Δήμο για την ευκαιρία στην εμπειρία. Και του χρόνοι περισσότεροι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ