Quantcast

http://picasion.com/

Το μυστικό για το τέλειο κανταΐφι και μπακλαβά; Παραδοσιακά φύλλα «Γεωργιάδης»

Φέτος στις γιορτές αφήστε το σπίτι σας να μυρίσει χριστουγεννιάτικα φρεσκοψημένα παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα από τα χεράκια σας. Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» είναι δίπλα σας στην κουζίνα, κάνοντας την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών εύκολη, νόστιμη και κυρίως πετυχημένη! Από το 1937, η οικογένεια Γεωργιάδη, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη ανοίγματος φύλλου και παραγωγής κανταϊφιού, είναι κοντά μας με προϊόντα ζύμης:
Φύλλο μπακλαβά - κανταίφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες.
Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρούμε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο, που ανοίγει με ιδιαίτερη μαεστρία η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937. Μη μένετε στην ανάμνηση της γιαγιάς σας... Δημιουργείστε τις δικές σας αναμνήσεις από τη μυρωδιά της φρεσκοψημένης χωριάτικης πίτας στο σπίτι σας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40-Βέροια - Τηλ: 23310 65198
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7o xλμ. Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2331093390 - 6973747334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ