Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος - Δείτε φωτογραφίες και video

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ο Φιλίππειος Δρόμος διοργανώθηκε και φέτος για 7η συνεχή χρονιά στη Βέροια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Από το πρωί εκατοντάδες δρομείς αγωνίστηκαν στα 14,6 χιλιόμετρα της διαδρομής από την ιστορική Βεργίνα μέχρι το Δημαρχείο στο κέντρο
της πόλης. Παρά το τσουχτερό κρύο, η ηλιοφάνεια δημιούργησε ιδανικές συνθήκες για τρέξιμο και από τα χαμόγελα των αθλητών φαίνεται ότι όλοι απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή. Συνολικά τεράματισαν 604 δρομείς. Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το απόγευμα του Σαββάτου στον νυχτερινό αγώνα 5 χιλιομέτρων που διεξήχθη μέσα στον αστικό ιστό της Βέροιας, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές, καθώς και δικηγόροι από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών (αποτελέσματα από τα 5χλμ. εδώ)

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές και σε όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση ενός  σπουδαίου πλέον θεσμού που έχει βάλει τη Βέροια σε περίοπτη θέση στον πανελλήνιο χάρτη του δρομικού κινήματος. Και του χρόνου!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του www.veriotis.gr








































2 σχόλια:

  1. μπράβο πρώτα στους εθελοντές, μετά στους αθλητές και μη που ήρθαν στην πόλη από πολλά σημεία της Ελλάδας για να συμμετέχουν, στον κόσμο που δυο μέρες τώρα "τρέχουν" στη διοργάνωση, στους βεροιώτες που αγκάλιασαν τη διοργάνωση και μετά στους διοργανωτές για αυτή την εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα αυτα καλα και ωραια ειναι. ομως με τετοια και παρομοια δε γυριζει-αλλαζει (δυστυχως) η ασχημη κατασταση που εδω και χρονια εχει ερθει στη χωρα και στη Βεροια απο πολυ πιο πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ