Quantcast

http://picasion.com/

Με έντεχνο-λαϊκό-ρεμπέτικο ταξίδεψε η Έλλης

Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, όσοι Βεροιώτες επισκέφθηκαν το βράδυ του Σαββάτου το «Voice City». Ένα μοναδικό οδοιπορικό χωρίς σύνορα, ένα ταξίδι που ενώνει λαούς, παραδόσεις και ρίζες καρδιάς. Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες, δύο καλοί φίλοι, αντάμωσαν επί σκηνής σε μια μουσική περιπέτεια, ακριβώς εκεί που η ανατολή συναντά τη δύση. Έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο και ανατολίτικες μελωδίες ενώθηκαν όλες μαζί, με το κοινό να ξεσπάσει σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και να επιβραβεύει τους δύο καλλιτέχνες. 

Με απόλυτους πρωταγωνιστές την Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Χάϊκ Γιαζιτζιάν, ο πεζόδρομος της οδού Έλλης ταξίδεψε σ' έναν ιδιαίτερο μουσικό προορισμό, γεμάτο εκπλήξεις και πολλές ανατροπές. 

Η Φωτεινή με τη σπανιότητα της φωνής της και τη βαθύτητα της ερμηνείας της ανανέωσε το καλό λαϊκό τραγούδι, ενώ ο Χάϊκ Γιαζιτζιάν με αγκαλιά το ούτι και την υπέροχη ταξιδιάρικη φωνή του άνοιξε δρόμους σε μελωδίες που δεν ορίζονται γεωγραφικά. 

Μαζί τους στην σκηνή του «Voice City» εμφανίστηκε ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς έχοντας πλέον την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε κυκλοφορία, με τραγούδια διαφόρων συνθετών και στιχουργών, μεταξύ των οποίων και 4 νέα τραγούδια σε ποίηση του Μάνου Ελευθερίου. Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ