Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφυγε ο «περιστεράς» Στέφανος Σαββίδης

Καλό Παράδεισο!
Άλλη μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή και έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας. Μετά τον χαμό της Λίζας Παπαδοπούλου (δείτε εδώ), άλλος ένας συμπολίτης μας ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων». Ο λόγος για τον Στέφανο Σαββίδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ο εκλιπών ασχολούνταν ενεργά με τις θεματικές βουτιές περιστεριών, ενώ υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Θεαματικής Βούτας Βέροιας. Ήταν γιος του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ Χάρη Σαββίδη. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


2 σχόλια:

  1. Φιλε Στεφανε καλο ταξιδι .
    Μακαρι η ψυχη σου να πεταει εκει ψηλα μαζι με τα αγαπημενα σου περιστερια .
    Θα μας λειψεις επι της γης αλλα καθε φορα που θα κοιταμε τα περιστερια ψηλα στον ουρανο η σκεψη μας θα φτερουγιζει και σε σενα.
    Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει....

    Μιχαλης Ηλιαδης απο Βολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ