Quantcast

http://picasion.com/

Τί απαντά ο Βοργιαζίδης στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Light είναι ο Τσαπαρόπουλος»
Στους χαρακτηρισμούς περί «light απολιτίκ προσέγγισης» του Πέτρου Τσαπαρόπουλου (δείτε εδώ) και της «πολιτικής ανηθικότητας» (δείτε εδώ) του Γιώργου Κάκαρη με αποδέκτη τον δήμαρχο Βέροιας, απαντά σήμερα μέσω του veriotis.gr ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση ιδρυτικής διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπο του νυν δημάρχου και τη στάση του τόσο στο θέμα του Κλεισθένη, όσο και στο Μακεδονικό, ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι «η υπομονή είναι αρετή» τονίζοντας ότι για όλα θα απαντήσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 17 Δεκεμβρίου.

Σχολιάζοντας ωστόσο τις ευθείες βολές του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρου Τσαπαρόπουλου από το πάνελ της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις που έγιναν με τον Κώστα Βοργιαζίδη σε αναζήτηση του επικεφαλής της παράταξης, για «λάιτ απολίτικη προσέγγιση» του δημάρχου, ο ίδιος απάντησε: «Είναι λάιτ ο Τσαπαρόπουλος. Στις δύο συναντήσεις που έγιναν διαπιστώσαμε ότι διαφωνούμε» απάντησε ο δήμαρχος.

«Η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε εδώ και ενάμιση μήνα»

Για μεθόδευση κινήσεων που κατέληξαν στις χθεσινές επιθέσεις μίλησε ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογραμμίζοντας ότι: «Η ιστορία έχει τελειώσει εδώ και ενάμιση μήνα. Μεθοδεύτηκε όλη αυτή η επίθεση αλλά όλα θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο». Στο ίδιο επικριτικό ύφος ήταν και το σχόλιο για το περί «πολιτικής ανηθικότητας του δημάρχου» από τον Γιώργο Κάκαρη. «Επειδή δεν τον έκανα πρόεδρο στη ΚΕΠΑ; Ποιος είναι πολιτικά ηθικός ή ανήθικος θα το πούμε στο δημοτικό συμβούλιο...» είπε ο κ. Βοργιαζίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαμπίδη, ότι «εμείς τον βγάλαμε» και ότι «χωρίς τη στήριξη των δημοκρατικών δυνάμεων τη δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές του 2014, με το 14% του Μπέκη και το 8% του Μαρκούλη, δεν θα γινόταν δήμαρχος», ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε πώς θα τοποθετηθεί για όλους και για όλα στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αναμένεται η συνέχεια της κόντρας.

3 σχόλια:

  1. Ρε θα βλέπετε τα αποτελέσματα της κάλπης και δε θα τα πιστεύετε όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω αυτοσυγκράτηση κάνετε σαν παιδιά. Υπάρχουν τα προβλήματα της πόλης. Γι'αυτα θα μας πείτε τίποτα; Παραδώστε την πόλη από τώρα τι περιμένετε και μετά φαγωθείτε. Τα προσωπικά σας είναι πάνω από την πόλη; Η κατάρα της διχόνοια των Ελλήνων συνεχίζεται. αναρωτιέμαι σας αξίζειο Δήμος; Αίσχος. Τόσα προβλήματα, από τα μνημόνια μέχρι τα καθημερινά, και εσείς μαλώνετε για αξιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
    ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
    (αυτο μου φτανει) ΣΤΗΝ ΚΑΤΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ.
    ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    1-Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ? ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ.
    2-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ- ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ?
    3-ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ-ΚΤΕΛ 1χλμ σε μιση ωρα?
    4-ΠΩΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΚΟΛΩΝΕΣ (γεφυρα ΚΟΥΣΙΟΥ)
    5-ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΗΑ
    6-ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ.
    (Αυτα τα λιγα κατα τ αλλα )
    ....ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε πώς θα τοποθετηθεί για όλους και για όλα στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του νέου Δημοτικού Συμβουλίου
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΜΠΙΔΗΣ και ο ΚΑΚΑΡΗΣ για οσα εκανε ο ΔΗΜΟΣ
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ στις 17 Δεκεμβρίου Ας ΤΑ ΠΕΙ στις 7 Δεκεμβρίου ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΛΗΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ