Quantcast

http://picasion.com/

Οπαδός του Άρη σε Καρυπίδη: «Εδώ δεν είναι Βέροια»

Η έβδομη ήττα του Αρη στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν πέρασε στο… ντούκου από τους 10.000 οπαδούς των κίτρινων που έδωσαν δυναμικό «παρών» σε ένα ακόμη ματς. Μετά το τελικό 1-2 από τον Παναιτωλικό, οι οπαδοί αποδοκίμασαν μαζικά στο Βικελίδης, με τα «πυρά» να συγκεντρώνονται περισσότερο
κατά των Θόδωρου Καρυπίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλου. Μερίδα οπαδών δεν αποχώρησαν από τη Θύρα 7 και κινήθηκαν προς τις σουίτες του γηπέδου όπου και γιούχαραν έντονα τον μεγαλομέτοχο των κιτρινόμαυρων. Αποδοκιμασίες δέχθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντίνος Διαμαντόπουλος. Το περιστατικό διήρκεσε αρκετά λεπτά, με τις αποδοκιμασίες να συνεχίζονται και εκτός γηπέδου, καθώς ο Καρυπίδης αποχώρησε άμεσα από το Βικελίδης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του υπήρξε φραστικό επεισόδιο με έναν οπαδό. «Κάνε κάτι, εδώ δεν είναι η Βέροια», φέρεται να είπε ο οπαδός του Άρη, με τον Καρυπίδη να απαντά και την ένταση να μεγαλώνει, αλλά το περιστατικό να μη συνεχίζεται περαιτέρω.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΕΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρειανοι δώστε τον δρόμο όσο είναι νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εμείς που είμαστε με τη Βασίλισσα αλλά και Αρειανοί, στενοχωριόμαστε διπλά. Καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος καρυπιδης;;; αρβανιτιδης να λενε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι και τόσο φανερά ρε παιδιά! Αντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...............Η μήπως είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ