Quantcast

http://picasion.com/

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σέλι

Μέσα σε κλίμα γιορτής, με καλό καιρό και με την συμμετοχή πολύ κόσμου, άναψαν το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου τα λαμπιόνια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη στην κεντρική πλατεία του Σελίου. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Τουριστικός Όμιλος Σελίου.
Από νωρίς το μεσημέρι, αρκετοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού, κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από τη Βέροια και τις γύρω περιοχές, απόλαυσαν κεράσματα και ζεστό κρασί που μοιράστηκε στον κόσμο, καθώς και μουσική από dj.
Οι μικροί επισκέπτες έγραψαν την ευχή τους για να στολίσουν το ευχόδεντρο, ενώ διασκέδασαν με animater και face painting.
Στις 4 το μεσημέρι, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε, ενώ ακολούθησε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ