Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «12 γράδα» κλείνει 6 χρόνια και μας κερνάει το κρασί μας με κάθε γεύμα

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και για όλη την ημέρα
Σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Βέροιας, τη γραφική Μπαρμπούτα, σε ένα διατηρητέο διώροφο κτίριο με θέα την κοίτη του ποταμού Τριποτάμου, φιλοξενείται το «12 γράδα». Ένα εστιατόριο που αγαπάει εξίσου το καλό φαγητό και το καλό κρασί.
Αξιοποιώντας τα προϊόντα της Ημαθίας στα ευφάνταστα πιάτα υψηλής γαστρονομίας που ετοιμάζει ο chef Ιωάννης Σαμούκας και διαθέτοντας τις περισσότερες ετικέτες τοπικών αλλά και επιλεγμένων κρασιών από όλη την Ελλάδα, το «12 γράδα» αποτελεί γαστρονομικό προορισμό.
Το εστιατόριο «12 γράδα», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 γιορτάζει τα 6 χρόνια λειτουργίας του και σας κερνάει το κρασί σας! Για όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε συνεργασία με το Κτήμα Θυμιόπουλου, σας προσφέρει με κάθε γεύμα σας, μία φιάλη κρασί ΑΤΜΑ λευκό ή κόκκινο! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο 2331100112 ή στο 6976402400.




Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ