Βαμβακοκαλλιεργητές Αλεξάνδρειας: Προκαταβολές, οι τιμές που ακούγονται για το βαμβάκι

Την ανησυχία τους για τα επίπεδα που ακούγεται πως θα κυμανθούν οι τελικές τιμές στο βαμβάκι που παρέδωσαν οι παραγωγοί στους εκκοκκιστές, εκφράζουν οι βαμβακοκαλλιεργητές Αλεξάνδρειας, αναφέροντας πως μόνο ως προκαταβολή θα μπορούσαν να τις δεχθούν. Ζητούν παράλληλα από τους εκκοκκιστές να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές τιμές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας:
«Σήμερα όπου έχουν πλέον ολοκληρωθεί οι παραδόσεις (εν λευκώ) και ο εκκοκκισμός του βαμβακιού στην περιοχή μας με τις καλύτερες συνθήκες και με ένα άριστο προϊόν (πλην αμελητέου ποσοστού με την δική σας συγκατάθεση), το οποίο έχει τις προϋποθέσεις να τύχει της καλύτερης μεταχείρισης, παρόλο αυτά επικρατεί ένα θολό τοπίο γύρω από τη τελική τιμή του προϊόντος καθώς και τον χρονικό ορίζοντα της αποπληρωμής του. 
Αποτέλεσμα αυτής της ασάφειας είναι να έχει αναπτυχθεί μια εύλογη ανησυχία η οποία ενισχύεται από την παραφιλολογία που υπάρχει γύρω από τις τιμές, τις οποίες μόνο σαν προκαταβολές μπορούμε να τις λάβουμε υπόψη μας!
Έχοντας δείξει πλήρη εμπιστοσύνη σε εσάς τους εκκοκκιστές με παραδόσεις ανοιχτών τιμών και με την ελπίδα ότι θα διεκδικήσετε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή για το προϊόν μας, περιμένουμε βάσιμες, τεκμηριωμένες και σαφείς απαντήσεις καθώς επίσης και τα αποτελέσματα από τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησατε (η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος και της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης στη Βέροια) ώστε να γνωρίζουμε για το τι μέλλει γενέσθαι για την καλλιέργεια στην περιοχή μας!
ΥΓ. ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ