Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τερζής μέχρι νεωτέρας στον πάγκο του Άρη

Μετά την αποχώρηση του Ερέρα
Η ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οδήγησε τον Πάκο Ερέρα στην έξοδο από τον Άρη. Ο Ισπανός προπονητής αποτελεί παρελθόν και πλέον οι άνθρωποι των «Κιτρίνων» μπαίνουν στη διαδικασία να βρουν τον αντικαταστάτη του Καταλανού, ο οποίος σε εννέα αγώνες στη Super League μέτρησε τέσσερις νίκες και πέντε ήττες. Προσωρινά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Τόλης Τερζής, ο οποίος βρισκόταν στο τιμ του Ερέρα από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βεροιώτης (13/03/1971) τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Βέροια και τον πήρε μαζί του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όταν έφυγε από τη «Βασίλισσα του Βορρά». 

Ο Τερζής έχει δουλέψει και στην Κ20 της Βέροιας, στα Λευκάδια (Γ' Εθνική), ενώ παλαιότερα είχε συμφωνήσει με τη Σπάρτη, χωρίς να προλάβει να την καθοδηγήσει σε επίσημο παιχνίδι. Ο Τερζής ακόμα και μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή, δεδομένα θα μείνει στο προπονητικό επιτελείο του Άρη. 

Τη Δευτέρα (12/11) οι Κίτρινοι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Με την ολοκλήρωση εννέα αγώνων, οι Θεσσαλονικείς έχουν "μαζέψει" 12 βαθμούς και βρίσκονται στην 12η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ