Quantcast

http://picasion.com/

Ένα νέο coffee spot έρχεται στη Βέροια

Για απόλαυση φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ...
Ένα νέο coffee spot έρχεται σύντομα στην πόλη της Βέροιας. Όχι άλλο ένα, αλλά αυτό που θα διαμορφώσει την αγαπημένη μας αυτή καθημερινή συνήθεια. Αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό θα είναι ο καφές του. Ο τρόπος
παραγωγής του, η ποιότητα, η γεύση, η ένταση, το άρωμα, ακόμα και ο τρόπος σερβιρίσματος. Στοιχεία τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για το στήσιμο του χώρου.

Το νέο coffee spot έρχεται να προστεθεί ως η «street» εκδοχή κεντρικού καφέ της Βέροιας, που από το 2005 μέχρι και σήμερα που λειτουργεί, είναι το πρώτο και μοναδικό στην πόλη που διαθέτει τη δική του μηχανή καβουρδίσματος και καθημερινά καβουρδίζει, αλέθει και μας σερβίρει μιας εξαιρετικής ποιότητας και γευστικής ταυτότητας καφέ.

Θα εξυπηρετεί κυρίως για take away, με υπηρεσία delivery, θα διαθέτει όμως και έναν cozy χώρο για να απολαύσετε τον καφέ σας επί τόπου.

Είναι τελικά ικανός ένας μικρός κόκκος καφέ να γίνει αντικείμενο λατρείας; Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας γουλιά... Σε λίγες μόνο ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ