Quantcast

http://picasion.com/

Συλλήψεις για χασίς στη Βέροια - Τους έπιασαν επ' αυτοφόρω σε αλισβερίσι

«Λαβράκι» έπιασαν χθες οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, που συνέλαβαν επ' αυτοφώρο έναν 50χρονο και έναν 58χρονο για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του 50χρονου, ο άνδρας έκρυβε ποσότητες κάνναβης, σπόρους της
παράνομης ουσίας, ηλεκτρονικές ζυγαριές και νάιλον συσκευασίες. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες 21 Νοεμβρίου 2018 το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 50χρονο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 310 γραμμαρίων, 21 σπόροι κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 60 κενές νάιλον συσκευασίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ