Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αποτελεσματική Ηγεσία & Διοίκηση»: Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Σεμινάριο με θέμα: «Αποτελεσματική Ηγεσία & Διοίκηση: Σε περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και «αξιακής» κρίσης και εν μέσω επώδυνων μεταρρυθμίσεων» διοργανώνει για τα μέλη της η Αναπτυξιακή Αστική Εταιρεία, (ΕΠ.ΑΝ.ΕΤ.) του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 28-11-2018, από τις 17:00 μ. μ έως τις 21:00 μ. μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3, Βέροια, 1ος όροφος). 
Οι συμμετέχοντες θα βοηθηθούν ώστε να: 1) γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες και τις «καλές πρακτικές» του σωστού μάνατζερ, 2) εξοικειωθούν με σύγχρονες θεωρίες και μοντέλα ηγεσίας, 3) κατανοούν και διακρίνουν τα διαφορετικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού ηγέτη, 4) επιλέγουν και να εφαρμόζουν το στιλ ηγεσίας που ταιριάζει σε κάθε περίσταση που αντιμετωπίζουν, 5) καταρτίσουν το δικό τους πρόγραμμα προσωπικής βελτίωσης ως ηγέτες. 
Εισηγητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Πόδας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία στο τηλέφωνο : 2331024734 (Εύη Δαμιανάκη και Σταυρούλα Γιαγκούλα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ