Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα βήματα του Μ. Αλεξάνδρου στην Ημαθία ξεναγήθηκαν εκπρόσωποι Ρουμανικών νομών

Την Ημαθία επισκέφθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, η γενική πρόξενος της Ρουμανίας στην Θεσσαλονίκη Σαμπίνα Σομασέσκου, συνοδευόμενη από εκπροσώπους πέντε ρουμανικών νομών. Το πρωί της ίδιας ημέρα, υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής
Μακεδονίας σε τομείς, όπως το εμπόριο, η οικονομία, ο τουρισμός, η παιδεία και ο πολιτισμός κι ο αγροτικός τομέας. Στην Ημαθία, τους υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος τους ξενάγησε στις Αιγές, την Μίεζα και την Σχολή του Αριστοτέλη, με σκοπό να περπατήσουν στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αποκτώντας έτσι, όπως ανέφερε, περισσότερους πρεσβευτές της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, ενώ επανεπιβεβαίωσε τις εμπορικές σχέσεις της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας με αντίστοιχες της Ρουμανίας, στον αγροτικό και εμπορικό τομέα.. Η ξενάγηση έκλεισε με δείπνο στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ