Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πορείες διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης από μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Νάουσας για το όνομα της Μακεδονίας. Οι μαθητές με πορεία έφτασαν στην πλατεία Καρατάσου όπου και φώναξαν συνθήματα, ενώ συνέχισαν σε κεντρικούς δρόμους της Νάουσας, καταλήγοντας στο
δημαρχείο. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία:





































































Σε δίωρη αποχή από τα μαθήματα και όχι κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Αλεξάνδρειας. Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του ΟΣΕ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για την Μακεδονία, περπάτησαν στην οδό Βετσοπούλου, πέρασαν από το δημαρχείο και στη συνέχεια από την οδό Μακεδονομάχων σε μία συμβολική κίνηση.

Στην πορεία συμμετείχαν μαθητές από τα 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας, 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας και μαθητές από το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ