Πιπελίδης: «Ήρθα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας»

«Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξαν οι Τριανταφυλλίδης και Κακαφίκας»
Ο Ευθύμης Πιπελίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Φίλιππου Βέροιας τόνισε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν
οι άνθρωποι της διοίκησης σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο ειλικρινής και διάφανος τρόπος προσέγγισης των κυρίων Τριανταφυλλίδη και Κακαφίκα. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ομάδα μπορεί να μην έχει την αγωνιστική αίγλη του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι ο ίδιος σύλλογος των ευρωπαϊκών τελικών και εγχώριων επιτυχιών ανδρικών γυναικείων και ηλικιακών. 

Δεν παύει να είναι ο σύλλογος του Διογένη Ρούσου, του Πέτρου Πένσου, του Νίκου Μάντζου, του Στέργιου Διαμαντή, του αείμνηστου Χρήστου Καψάλη, του Τέο, του Κώστα, του Τάσου, του Άκη, του Ανέστη, του Αντώνη, του Κύρου και όλων των αθλητών και διοικούντων που γέμισαν την ιστορία και το παλμαρέ του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα.

Θα πράξω το έργο μου με πλήρη ακεραιότητα και ευσυνειδησία, με μοναδικό γνώμονα το καλό και συμφέρον προτίστως των αθλητών και της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ