Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόσω ολοταχώς για μια Ελλάς... Σκουτάρεως!

Νέες προοπτικές ανοίγονται για τη χώρα μετά την ιστορική συμφωνία του Μεγάλου Διαπραγματευτή με την Εκκλησία. Με μια μαγική κίνηση ο Πρωθυπουργός δημιούργησε ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000 νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο! Στη θέση των ιερέων που δεν θα θεωρούνται πια δημόσιοι
υπάλληλοι, αλλά το κράτος θα καταβάλλει τους μισθούς τους υπό τη μορφή επιδότησης, μπορούν πλέον λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να προσληφθούν 10.000 νέοι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι πραγματικά μεγαλοφυές! Το σημαντικότερο είναι πως απ’ ότι φαίνεται το μέτρο έχει χαρακτήρα «πιλότου», καθώς μετά την ενθουσιώδη υποδοχή της ρύθμισης αυτής από την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση ήδη επεξεργάζεται ευρύτερο σχέδιο δημιουργίας 600.000 νέων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο! 

Η μέθοδος είναι απλή και βασίζεται στην επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόστηκε με τους παπάδες. Περιληπτικά έχει ως εξής: το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων (600.000 περίπου) θα ενταχθούν σε μια νέα δομή (ίσως με τη μορφή ΜΚΟ) και η μισθοδοσία τους θα καταβάλλεται υπό τη μορφή επιδότησης από το κράτος. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν 600.000 θέσεις για νέες προσλήψεις! Θα προσλάβουμε όλη την Ευρώπη! Θα κάνουμε εισαγωγές δημοσίων υπαλλήλων. Στρατιές γιατρών και νοσοκόμων στην υπηρεσία του πολίτη!

Προϋπόθεση είναι η χώρα να αποκτήσει νέο ΑΦΜ κι εδώ είναι η καθοριστική συμβολή της πρωτεύουσας της Ημαθίας. Οι ιθύνοντες του Μαξίμου έχουν επιλέξει τη συνταγή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας και ήδη δρομολογούν τις διαδικασίες. 


Καλώς ήρθατε στην Ελλάς Σκουτάρεως!

Τρολάρουμε την επικαιρότητα ή μήπως η επικαιρότητα μας τρολάρει;

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΙΤΕ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ