Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Βέροιας υπέβαλλε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Οι λόγοι που οδήγησαν στην παραίτηση τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο - εκλεγμένος αρχικά με την παράταξη «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, που ανεξαρτητοποιήθηκε τον
Ιούνιο του 2018- δεν ήταν πολιτικοί, αλλά δυστυχώς λόγοι υγείας κοντινού συγγενικού προσώπου. Όπως ανέφερε στο κείμενο της παραίτησής του, που διάβασε στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος Πέτρος Τσαπαρόπουλος, συγγενικό του πρόσωπο διαγνώσθηκε με καρκίνο και ο ίδιος στέκεται καθημερινά συμπαραστάτης στον αγώνα αυτό, αγώνα που μοιράζεται μεταξύ Βέροιας και Θεσσαλονίκης. Κάτι που δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου, αναγκάζοντάς τον να παραιτηθεί από τη θέση του. Την κενή θέση που άφησε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, έρχεται να καλύψει η αμέσως επόμενη σε ψήφους υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Θωμαή Στιόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ