Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στα μπουζούκια της Βέροιας

Αυτό που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο «Voice» κυριολεκτικά δεν περιγράφεται με λέξεις. Εκατοντάδες πολίτες, βγήκαν να διασκεδάσουν σε λαϊκούς ρυθμούς, με τις γυναικείες παρουσίες να κλέβουν τις εντυπώσεις. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να
επιδίδεται σ' έναν απίστευτο λουλουδοπόλεμο. Χορός, ξεφάντωμα και τραγούδι σε μια βραδιά, όπου δεν υπήρχε τραπέζι, ούτε για δείγμα. Όπως είναι λογικό, οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι καλλιτέχνες του σχήματος που έδωσαν το ρυθμό για ξέφρενη διασκέδαση. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:














































1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι από τους πελάτες, και μακάρι να είναι αρκετοί, σίγουρα τα έχουν και καλά κάνουν και τα γουστάρουν όπως θέλουν. Οι περισσότεροι έχουν μόνο για 1 με 2 ποτά και άμα τους γυρίσεις ανάποδα, ζήτημα είναι να πέσει κανένα 5ευρω από πάνω τους.
    Σε κάθε περίπτωση ωραία γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ