Quantcast

http://picasion.com/

Την Αστυνομική Διεύθυνση επισκέφθηκε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίσημη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου η Κατερίνα Παπακώστα. Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη, τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές
Μιχάλη Τσιριλάκη και Ανδρέα Καλογερόπουλο, το επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, και τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Αστυνομικό Διευθυντή Διονύσιο Κούγκα. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα στη μάχη κατά της εγκληματικότητας. Η κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε για πλήρη στήριξη στο έργο τους και τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό των υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, όπου τέθηκαν δυο καίρια ζητήματα. Πρώτον, την μεταστέγαση της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε ιδιόκτητο χώρο πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας, όπου θα εξυπηρετήσει δυο σκοπούς, τη μείωση του υψηλού κόστους ενοικίου και την κάλυψη των νέων αναγκών της Α.Δ.

Δεύτερον, την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που θα εξυπηρετεί το κομμάτι της Εγνατίας Οδού, από το Κλειδί μέχρι και το νομό Γρεβενών, που είναι το μόνο κομμάτι της Εγνατίας όπου υπάρχει κενό αστυνόμευσης από αυτοτελή υπηρεσία. Κάτι που θα έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο για την Τροχαία Βέροιας που έχοντας μεγάλη εδαφική αρμοδιότητα εντός νομού, θα απεμπλακεί από το κομμάτι της Εγνατίας, όσο και για την ασφάλεια στις μετακινήσεις των συμπολιτών μας.

Κατά την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση, η κ. Παπακώστα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Απόστολο Μούρτη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτη Καραβασίλη και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύση Διαμαντόπουλο, που σκοπό είχε την «επισφράγιση» της αιγίδας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην ημερίδα του θα διοργανωθεί στη Βέροια, για τους κινδύνους στο διαδίκτυο, που θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά.






1 σχόλιο:

  1. Τι θα γίνει με τις καταλήψεις σχολείων; Γιατί δεν αναφέρει κανείς οτιδήποτε; Νομιμοποιήθηκαν και δεν το ξέρουμε; Τι κάνει ο Δήμος, τι κάνει η Αστυνομία, τι κάνουν οι ίδιοι οι καθηγητές που στην τελική έχουν και ευθύνη; Κανείς τίποτα και σεις, τα μέσα, ούτε καν αναφορά; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ