Quantcast

http://picasion.com/

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Η «Ψαροπούλα» τα ψάρεψε και σας τα μαγειρεύει!

Και ζεστή ψαρόσουπα με 5€ για παραλαβή από το κατάστημα!
Είστε και εσείς από αυτούς που δε μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του φρεσκοτηγανισμένου ψαριού παρέα με ουζάκι; Που λιώνετε για ψητό καλαμάρι, γαρίδες σαγανάκι, χταποδάκι στη σχάρα και μεζέδες; Που σας
αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα και «δύσκολα» ψάρια; Άρα είστε εσείς που έχετε λατρέψει την «Ψαροπούλα». Για τα φρέσκα ψάρια της, την ποιότητά της, τα σωστά μαγειρεμένα πιάτα της, την τεράστια ποικιλία που διαθέτει και τη μυρωδιά της θάλασσας που αναδύεται από την κουζίνα της.
Από μικρό ψαράκι και θαλασσομεζέδες, συντροφιά με ένα ουζάκι, μέχρι τα εκλεκτά της, τα μεγάλα και ιδιαίτερα για τους... πιο ψαγμένους ψαροφάγους. Μια ματιά στην ψαριέρα της «Ψαροπούλας» θα σε πείσει! Πιάστε ένα τραπεζάκι στο νησιώτικο περιβάλλον της και απολαύστε την Κυριακή σας...


Θέλετε να απολαύσετε μια λαχταριστή και ζεστή ψαρόσουπα στο σπίτι σας ή και στη δουλειά; Η «Ψαροπούλα» μας ετοιμάζει καθημερινά ζεστή και λαχταριστή ψαρόσουπα, με τη δική της μοναδική και εξαιρετική συνταγή και μας την προσφέρει με μόνο 5€ για παραλαβή από το κατάστημα. Περάστε από το κατάστημα στην οδό Λ. Στρατού 23 στη Βέροια και πάρτε την πιο τέλεια ψαρόσουπα που έχετε δοκιμάσει, ζεστή και απολαυστική, όπως μόνο η «Ψαροπούλα» ξέρει να ετοιμάζει.

Λ. Στρατού 23, Βέροια
τηλ. 2331060199



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ