Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομιλία με θέμα την «Παιδική επιθετικότητα» στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Ένα άκρως επίκαιρο και σημαντικό για το μέλλον των επόμενων γενεών θέμα, αυτό της παιδικής επιθετικότητας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 9ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, αλλά και εκπαιδευτικοί. Η ομιλία με θέμα «Παιδική επιθετικότητα και πως προάγουμε την θετική συμπεριφορά στα παιδιά μας» έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και καλεσμένος για να μιλήσει ήταν ο Σχολικός Ψυχολόγος και Παιδοψυχολόγος, Αντώνης Καραβασίλης. Ο ειδικός ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους εκφράζεται και εκδηλώνεται η επιθετικότητα στα παιδιά και παράλληλα μίλησε για το πως οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προάγουν τη θετική συμπεριφορά σε αυτά.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Ολοήμερου Δημοτικού ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καθώς και τον Διευθυντή κ. Μανώλη Γκιορτζή που στηρίζει την κάθε προσπάθεια. 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ