Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησαν οι εκκλησιαστικές ομιλίες στη Νάουσα

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κέντρου Πολιτισμού «Παντάνασσα» ξεκίνησε μία νέα σειρά ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Οι εν λόγω συναντήσεις θα
πραγματοποιούνται υπό την μορφή Αρχονταρικίου. Στους συμμετέχοντες παρετέθησαν από την Ενορία κεράσματα και τσάι με σκοπό να δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα προκειμένου να ακολουθήσει μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου παραγωγική συζήτηση. Στην πρώτη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα : «Πνευματικός αγώνας και κατάκριση». Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος θα είναι «Πολυλογία και σιωπή».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ