Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε στην Λαμία ο Φίλιππος με 81-75

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα Έσπερος Λαμίας - Φίλιππος Βέροιας. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα, αν και στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο δεν κατάφερε να φύγει από το Χαλκιοπούλειο με τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της Βέροιας βρέθηκε μπροστά
στο σκορ με 9 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να γυρίσουν το παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο παίρνοντας την νίκη με 82-75. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Ζαχαρής - Τσουμαχίδης

Δεκάλεπτα: 21-23, 40-41, 61-61, 81-75

ΈΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης):
Στογίλκοβιτς, Ρούζιος, Ρετσινάς, Πάππος, Κατσαρές, Παπανικολάου, Φύκας, Παπαργυρόπουλος, Φούντας, Αργύρης, Τεπετίδης, Ολύμπιος.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος, Σισμάνης, Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος, Βαλλιος, Κοθράς, Καβαργύρης, Παραπούρας, Καντάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ