Quantcast

http://picasion.com/

Βολές Μπατσαρά με αφορμή τα γενέθλιά της και ένα «χυδαίο» κείμενο

«Τουλάχιστον, γράψτε σωστά το όνομά μου»
Απ' ότι φαίνεται άρχισαν τα όργανα και οι πολιτικοί διαξιφισμοί ενόψει των δημοτικών εκλογών στη Βέροια. Η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με αφορμή τα χθεσινά της
γενέθλια, αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις θερμές ευχές, στην συνέχεια έστειλε τα δικά της μηνύματα σε εκείνους, που όπως αναφέρει η ίδια, επέλεξαν την συγκεκριμένη ημέρα για να της αφιερώσουν ένα χυδαίο κείμενο, επειδή είχε το «θράσος» να κατέβει υποψήφια δήμαρχος Βέροιας. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε η πρώην Βουλευτής Ημαθίας, που είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί: 

«Η μέρα των γενεθλίων μου έφθασε στο τέλος της. Δοξάζω το Θεό που με αξίωσε και φέτος να τη ζήσω πρώτα πρώτα με ό,τι πολυτιμότερο έχω. Τον Παναγιώτη μου και να πάρω από τα χεράκια του ένα όμορφο δωράκι.Να τη ζήσω με αγαπημένα μου πρόσωπα, συγγενείς και φίλους και να εισπράξω πολλή αγάπη και εκατοντάδες ευχές. Σας ευχαριστώ θερμά όλους και όλες γι τις υπέροχες ευχές σας. Ευχαριστώ θερμά και αυτούς που επέλεξαν τούτη τη μέρα να μου αφιερώσουν ένα χυδαίο κείμενο επειδή είχα βλέπετε το «θράσος» να κατέβω υποψήφια δήμαρχος Βέροιας , να τους χαλάσω τη σούπα και να τους κλέψω το χρίσμα της ΝΔ μέσα από το χέρια τους τη στιγμή που το επεδίωκαν με κάθε τρόπο κι ας μην ανήκουν στο χώρο. Τους Ευχαριστώ θερμά και θα Ευχαριστώ οποιονδήποτε ασχολείται με την υποψηφιότητά μου. Οι κριτικές τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο. Μας πεισμώνουν. Το μόνο που τους παρακαλώ θερμά είναι να γράφουν πολλές φορές και σωστά το όνομά μου. Γεωργία Μπατσαρά κι αν τους είναι εύκολο να το αναφέρουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΧΥΔΑΙΟ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί!Στοn τοίχο του Κυρίου Γουλτίδη Γεωργίου στο FB.Το αναδημοσίευσε από ένα site στις 5/11/2018 .

      Διαγραφή
    2. Ναί!Στοn τοίχο του Κυρίου Γουλτίδη Γεωργίου στο FB.Το αναδημοσίευσε από ένα site στις 5/11/2018 .

      Διαγραφή
    3. Ναί!Στοn τοίχο του Κυρίου Γουλτίδη Γεωργίου στο FB.Το αναδημοσίευσε από ένα site στις 5/11/2018 .Καλά είναι βέβαια να γράφεις ότι θέλεις επωνυμα!!!

      Διαγραφή
  2. Τι θα πεί χρίσμα; Σας τιμά εσάς και τους συνυποψήφιους όταν παίρνουν το χρίσμα κάποιου κόματος; Εμένα πάντως θα με πρόσβαλε. Σκεφτείτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ