Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το νέο, έξυπνο laser αποτρίχωσης!

✔️Για μόνιμη & ανώδυνη αποτρίχωση
✔️Για όλους τους τύπους δέρματος
✔️Κατάλληλο και για μαυρισμένα δέρματα
Η ανεπιθύμητη ή έντονη τριχοφυΐα είναι ένα από τα θέματα, τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι είτε είναι γυναίκες
είτε άνδρες, και τους κάνουν να νιώθουν μειονεκτικά για την εξωτερική τους εμφάνιση. Πλέον, όμως, η πρόοδος της τεχνολογίας έδωσε την μία και μόνιμη λύση σε αυτό το πρόβλημα, το διοδικό laser, το οποίο καταπολεμά την τριχοφυϊα χωρίς τον πόνο της αποτρίχωσης με κερί και χωρίς την συνεχή ανάγκη για ξύρισμα.

Το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Lipogen έφερε στην πόλη μας την εξελιγμένη αυτή μέθοδο αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα, έχει εξοπλιστεί με ένα από τα καλύτερα μηχανήματα τεχνολογίας διοδικού laser. Αυτό χρησιμοποιεί την επαναστατική μέθοδο ACS- laser, η οποία του επιτρέπει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλους τους τύπους της τρίχας και όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις μαυρισμένες με την απόλυτη ασφάλεια. Πώς γίνεται αυτό; Το μηχάνημα ελέγχει το πρότυπο παλμών, σύμφωνα με τις προεπιλεγμένες κλινικές παραμέτρους, όπως το χρώμα του δέρματος, την επιλεγμένη θεραπεία, τη φωτοευαισθησία, τη μέση διάμετρο της τρίχας και την πυκνότητά της, φτάνοντας σε ένα θαυμάσιο -μα πάνω από όλα ασφαλή- αποτέλεσμα. Επιπλέον, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μία κεφαλή τελευταίας τεχνολογίας, η οποία έχει ειδικό σύστημα ψύξης από ζαφείρι, που ψύχει το δέρμα σε κάθε επαφή τους, ώστε να μην υπάρχει φόβος για πιθανά εγκαύματα ή για την εμφάνιση κόκκινων σημαδιών. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών καθιστά το διοδικό laser την πιο κατάλληλη μέθοδο αποτρίχωσης ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας τεχνολογίας αποτρίχωσης δεν τελειώνουν εδώ. Χάρη στην τεχνολογία SHR η ταχύτητα εφαρμογής είναι μεγάλη και αυτό επιτρέπει πολλά και συνεχόμενα περάσματα πάνω από το ίδιο σημείο για γρηγορότερα αποτελέσματα. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι η κάθε συνεδρία έχει μικρή χρονική διάρκεια, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες συνεδρίες, οι οποίες γίνονται με άλλα παρόμοια μηχανήματα. Τέλος, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω τεχνολογιών έχει μακροπρόθεσμο και μόνιμο αποτέλεσμα μόλις μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Επισκεφτείτε το κέντρο ομορφιάς και αδυνατίσματος Lipogen, για να μάθετε περισσότερα, για τον τύπο της τρίχας σας και της επιδερμίδας σας, καθώς και για τις συνεδρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ