Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυριακή με λιακάδα και ανοιχτή αγορά στη Βέροια

Ψώνια - Καφές σημειώσατε 2!
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 4/11 προαιρετικά, τα καταστήματα στην αγορά της Βέροιας, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου που ξεκίνησε την Πέμπτη και θα διαρκέσει συνολικά 15 ημέρες, μέχρι και τις 15/11. Χωρισμένη στα δυο φάνηκε να είναι και αυτή την Κυριακή η τοπική αγορά, με πολλά καταστήματα να ανοίγουν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, προσδοκώντας στην αύξηση του τζίρου, μεταξύ αυτών και η πλειοψηφία των καταστημάτων στον εμπορικό πεζόδρομο και πέριξ αυτού (7 στα 10 περίπου άνοιξαν).
Αρκετός ήταν ο κόσμος που επισκέφθηκε τα καταστήματα, ψάχνοντας τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές της περιόδου, ενώ περισσότερος ήταν αυτός που, εκμεταλλευόμενος την ηλιόλουστη Κυριακή και το άνοιγμα των καταστημάτων, κατέβηκε στο κέντρο της Βέροιας, έκανε τη βόλτα του και απόλαυσε τον καφέ του. Η... λιακάδα στα ταμεία των καταστημάτων δεν ξέρουμε αν ήρθε, πάντως οι σίγουροι κερδισμένοι ήταν οι ιδιοκτήτες των καφέ.




1 σχόλιο:

  1. ευτυχως που η αγορα ανοιγει και καποιες κυριακες και μπορουμε να ξοδεψουμε ακομα πιο πολλα απο τα € που... δεν εχουμε!!!
    βρε αφηστε εργαζομενους και μαγαζατορες στην ησυχια της ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ