Quantcast

http://picasion.com/

Ποια λιχουδιά «Ειλικρίνεια» θα φάμε σήμερα;

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου θα είμαστε κλειστά
Τι θα λέγατε για λαχταριστά μοσχαρίσια μπιφτεκάκια burger, ή ένα μερακλίδικο κοντοσούβλι χοιρινό, ένα ζουμερό ρολό χοιρινό ή κοτόπουλο, ή τα πιο ασυνήθιστα και νόστιμα λουκάνικα deliκato με δυο εκδοχές, κοτόπουλο - λαχανικά

- κουρκουμά ή χοιρινό - πράσο - φέτα; Ή μήπως ένα κοτόπουλο γεμιστό «βόμβα»; Τι είναι όλα αυτά; Άνοιξε νέο εστιατόριο στη Βέροια; Ναι! Η κουζίνα σας! 
Γιατί μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα σας στο πιο γκουρμέ εστιατόριο, στην πιο μερακλίδικη ψησταριά, στη νούμερο ένα επιλογή για την οικογένειά σας.
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και διαλεγμένα υλικά, που θα αποτελέσουν την ιδανική και ταυτόχρονα εύκολη λύση για τα τραπέζια μας. Εμείς το μόνο που χρειάζεται είναι να ανάψουμε το φούρνο και να πάρουμε τα εύσημα!
Και φυσικά θα βρούμε καθημερινά κρέατα ΑΑΑ!Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα εκλεκτά καπνιστά κρέατα παραγωγής του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Για εξτρά γεύση στο μαγείρεμα αλλά και ιδανική λύση για να μπουν σε πιατέλα ως συνοδευτικό για το κρασί σας.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 θα παραμείνει κλειστό, λόγω της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας. 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο facebook ΕΔΩ
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ