Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Black Friday έως 70% στη Βέροια!

Με εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και το 70% θα υποδεχθούν τους καταναλωτές την μεθαύριο Παρασκευή, επίσημη μέρα Black Friday για την αγορά, οι έμποροι της Βέροιας. Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης διαφημίζει την προσεχή Παρασκευή ως ημέρα υπερπροσφορών στα καταστήματα ένδυσης,
υπόδησης, ηλεκτρονικών ειδών καθώς και κοσμηματοπωλείων! Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου, Αθηνά Τσιπουρίδου, το 90% των καταστημάτων θα συμμετέχει φέτος στο Black Friday της Βέροιας, με στόχο την κίνηση και την τόνωση του αγοραστικού κλίματος λίγο πριν τις γιορτές.

«Υποστηρίζουμε την ημέρα αυτή των μεγάλων προσφορών και με αφίσα που βγάλαμε καλούμε τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά και να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις που θα είναι για μία και μοναδική μέρα. Στην Black Friday στη Βέροια θα συμμετέχουν καταστήματα με ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρονικά είδη και κοσμήματα με εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και το 70%. Όπως έχω πληροφορηθεί μεγάλες εκπτώσεις λόγω «Μαύρης Παρασκευής» θα γίνουν και σε υπηρεσίες, όπως ινστιτούτα αισθητικής. Σχεδόν όλη η αγορά θα συμμετέχει» λέει στο veriotis.gr η κ. Αθηνά Τσιπουρίδου.

Η αγορά της Βέροιας και οι καταναλωτές αναμένεται να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις της Black Friday, ημέρα που τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.



1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Δεν συμμετέχουμε στο ξεστοκάρισμα των εμπορευμάτων. Άποψη πολλών συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ