Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη των τελειόφοιτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Φάρμα Κουτσιώφτη

Η «Φάρμα Κουτσιώφτη» υποδέχθηκε τους τελειόφοιτους του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την συνοδεία του καθηγητή κ. Ευστάθιου Κλωνάρη. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι 60 φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν
από κοντά το ήρεμο και καθαρό περιβάλλον όπου εκτρέφονται οι μόσχοι, καθώς και όλους τους παράγοντες εκτροφής που διασφαλίζουν την καλή τους διαβίωση και σε τελική κατάληξη την καλή ποιότητα κρέατος.

Ο κ. Στέργιος Κουτσιώφτης ξενάγησε και ενημέρωσε τους τελειόφοιτους απαντώντας σε κάθε απορία τους.

Η «Φάρµα Κουτσιώφτη», συγκαταλέγεται ανάµεσα στις καλύτερες φάρµες της Ευρώπης στην παραγωγή νωπού µοσχαρίσιου κρέατος και αποτελεί πόλο έλξης αρκετών Ανώτατων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που την επισκέπτονται συχνά. Οι υπεύθυνοι της μονάδας πάντα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, παρουσιάζουν τις εγκαταστάσεις και τις μεθόδους στους ανθρώπους που αποτελούν το μέλλον της παραγωγής στη χώρα, με την ελπίδα να αποτελέσουν έμπνευση για τους νέους επιστήμονες.

Η διαρκής ανάγκη της Φάρμας Κουτσιώφτη για εξέλιξη και καινοτομία, οδήγησε στη δηµιουργία του µοναδικού βόειου κρέατος «Άρωµα-Ω3».

Το εκλεκτό αυτό τρόφιµο, αποτέλεσµα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγµένες φυλές βοοειδών όπως οι charolais - aubrac, limousin και blonde d’aquitaine. Τα νεαρά µοσχάρια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 µηνών. Στοιχείο που εντυπωσιάζει πάντα τους επισκέπτες πέρα από την καθαριότητα και την ευταξία, είναι η κλασική µουσική υπο τους ήχους της οποίας εκτρέφονται οι μόσχοι, αλλά και το πιστοποιηµένο ειδικό µίγµα διατροφής εµπλουτισµένο µε ωµέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και µε αρωµατικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσµος, που προσφέρουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μοναδικό άρωμα και γεύση.

Το µοσχαρίσιο κρέας «Άρωµα» είναι το µόνο που περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω3 τα οποία:

• Προστατεύουν την καρδιά
• Συνεισφέρουν στην αντιφλεγµονώδη δραστηριότητα του οργανισµού
• Λαµβάνονται αποκλειστικά με την τροφή

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ