Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέντε αναπηρικά καρότσια πρόσφεραν στο Νοσοκομείο οι Κρεοπώλες της Βέροιας

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας, δωρίζοντας στο Νοσοκομείο της πόλης πέντε αναπηρικά καρότσια. Η παράδοση των καροτσιών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7/11, στην είσοδο του Νοσοκομείου, από τα μέλη του ΔΣ της Συντεχνίας, στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τάκη Μαυρογιώργο. Πρόκειται για πέντε ολοκαίνουρια καρότσια, που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Νίκος Κακαφίκας, η αγορά τους έγινε από κατάστημα της Βέροιας, προκειμένου να στηριχθεί η τοπική αγορά.
«Πρόκειται για μια συγκινητική δωρεά, ένα μικρό Σωματείο και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας να στηρίζουν μια μεγάλη δομή υγείας. Θα σας εγγράψουμε στους φίλους του Νοσοκομείου της Βέροιας για να μπορέσουμε να έχουμε μια συνεχή βοήθεια και συνεργασία», ανέφερε ο κ. Μαυρογιώργος.
«Επιλέγουμε κάθε χρόνο, με αφορμή την εορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας,να βοηθάμε κάποιο φορέα. Φέτος επιλέξαμε το Νοσοκομείο, το οποίο επιθυμούμε να βοηθήσουμε και στο μέλλον, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Το ταμείο μας δεν είναι πολύ μεγάλο, στηρίζεται στις συνδρομές των μελών μας. Σκοπός μας είναι να ευαισθητοποιούμε παράλληλα και την κοινή γνώμη της Βέροιας, να βοηθήσει τους φορείς και τους οργανισμούς που έχουν ανάγκη», ανέφερε ο κ. Κακαφίκας.
Σημειώθηκε τέλος, πως την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, τα παραδοσιακά κρεοπωλεία που είναι μέλη της Συντεχνίας θα είναι κλειστά.
Στην είσοδο των επειγόντων, όπου και έγινε η παράδοση, υπήρχε ένα από τα παλιά, χιλιοχρησιμοποιημένα καρότσια του Νοσοκομείου, που αν και έκανε και κάνει ακόμα τη δουλειά του, η σύγκριση με τα καινούρια ήταν αναπόφευκτη. «Αχρείαστα να είναι όλα», όπως είπαν κάποιοι, «Όλοι θα περάσουμε από αυτά, πλούσιοι και φτωχοί», όπως είπαν κάποιοι άλλοι. Ελπίζουμε μόνο η κίνηση αυτή να βρει μιμητές όλους εμάς, γιατί κακά τα ψέμματα, ό, τι προσφέρουμε στις δομές υγείας, είναι αγαθά που αργά ή γρήγορα, άμεσα ή έμμεσα, όλοι θα χρησιμοποιήσουμε. Δείτε φωτογραφίες:










1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια! Βοήθειά σας οἱ Ἀσώματοι Ταξιάρχαι καὶ ὅλοι οἱ Ἄγγελοι, ἀγαπητοὶ κρεωπῶλαι! Εἴθε τέτοιες φιλάνθρωπες πρωτοβουλίες νὰ εὔρουν μιμητὰς καὶ ἀπὸ τὰς τάξεις ἄλλων σωμαετείων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ