Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ναι» στον Δημόσιο Θηλασμό είπαν και φέτος οι μητέρες της Βέροιας

31 οι θηλάζουσες
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4/11 στην πλατεία Δημαρχείου, ο 9ος Δημόσιος Δημόσιος Ταυτόχρονος Θηλασμός στη Βέροια, παράλληλα με περισσότερες από 50 πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενοι και την ηλιόλουστη μέρα, μανούλες
και μπαμπάδες έφτασαν με τα παιδιά τους στο Δημαρχείο, όπου συμμετείχαν σε μια εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, μεταφέροντας το μήνυμα ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό και αναγκαίο από το να θηλάζει μία μητέρα το παιδί της.
Στις 12 ακριβώς, πραγματοποιήθηκε ο ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός, με τις θηλάζουσες μητέρες που συμμετείχαν να σηκώνουν τα σημαιάκια τους για την καταμέτρηση. Φέτος, καταμετρήθηκαν 31 θηλάζουσες μητέρες, όσες ακριβώς και πέρυσι.  
Παράλληλα με τον δημόσιο θηλασμό, που σκοπό έχει την απενοχοποίηση του μητρικού θηλασμού και την εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας, διανεμήθηκε και έντυπο υλικό για την ενημέρωση του κόσμου για τα οφέλη του μητρικού γάλακτος, ενώ τα μέλη της ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας - Ημαθίας, που διοργάνωσαν για 9η χρονιά την εκδήλωση, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, μοίρασαν χρωματιστά cup cakes, μπαλόνια και γλυκά. Δείτε φωτογραφίες:












3 σχόλια:

  1. Λάθος σύνθημα ἔγραψαν στὰ μπαλόνια· χαλβαδιάΖΩ ἔπρεπε νὰ γράφουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα υπόλοιπα προβλήματα έχουν λυθεί,και βρήκαμε με τι άλλο να ασχοληθούμε.
    «Βρακι δεν έχει ο κωλος μας,λουλούδια θέλει το πουλί μας...»
    Να μην το γράψω και όπως ακριβώς λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΆΓΚΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗΣ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ