Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους νίκη για τη «Βασίλισσα»

Επιτέλους νίκη για τη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία κέρδισε στο γήπεδό της με το «αγγλικό» 5-3 τον Μελιτέα Μελίτης! Οι Βεροιώτες, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους, ήταν πολύ καλοί επιθετικά, όμως αμυντικά παρουσίασαν κάποιες δυσλειτουργίες που θα πρέπει να δουλευτούν από το νέο προπονητή. Χατ-τρικ για τους «ροσομπολού» πέτυχε ο εξαιρετικός Σάκης Κανούλας, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο πολύ καλός Μπλέτσας. Ντεμπούτο έκαναν και οι νεοαποκτηθέντες Καράμπελας και Χαντζάρας που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι φιλοξενούμενοι με κόντρα επιθέσεις γίνονται απειλητικοί. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Μελιτέα, με τον Μπάτμα στο 20’ να βγαίνει ωραία από δεξιά και να βγάζει παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της Βεροιώτικης άμυνας, με τους Ρωμαίο και Ντώνο να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά!

Μετά το 25λεπτο η "Βασίλισσα" ανέβασε την απόδοσή της και στο 28' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπλέτσα από πλάγια θέση, έπειτα από σέντρα του Σκαθαρούδη από δεξιά.

Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια!! Ο Ρωμαίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Μουρατίδη και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Μελίτης!

Στο 33’ μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια με τον Μπερμπερίδη να αποκρούει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπλέτσα.

Στο 37' οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το Δημοτικό στάδιο, όταν βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τον Τσώτσο, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ρωμαίο που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2!

Δύο λεπτά αργότερα οι Βεροιώτες ισοφάρισαν, σε ένα "τρελό" δεκάλεπτο του παιχνιδιού, όπου η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω!

Ο Σκαθαρούδης έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά από καλή θέση έγραψε το 2-2 για τη "Βασίλισσα", που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Βέροια μπήκε ακόμα πιο δυνατά και πίεσε περισσότερο την αντίπαλη εστία.

Στο 53' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργιάδη, με το έργο των "κυανέρυθρων" να γίνεται πιο εύκολο και στο 55' να παίρνουν το προβάδισμα με σουτ του Μπλέτσα μέσα από την περιοχή!

Στο 61' μεγάλη ευκαιρία για τη "Βασίλισσα" με τον Κανούλα να βγαίνει ωραία απέναντι στον Μπερμπερίδη αλλά να σουτάρει πάνω του, ενώ στο 68' οι Βεροιώτες έβαλαν οριστικό τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας το 4-2 με τον Κανούλα!

Στο 73' ο νεοαποκτηθείς Χατζάρας, που λίγα λεπτά νωρίτερα πέρασε ως αλλαγή, έκανε πολύ ωραία προσπάθεια από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τον Κανούλα από κοντά να μην καταφέρνει να σκοράρει υπό πίεση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο υψηλόσωμος φορ της Βέροιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 5-2 με ωραίο γυριστό σουτ.

Το μόνο που κατάφερε ο Μελιτέας ήταν να μειώσει σε 5-3 στο 86' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρωμαίου, το οποίο κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον Μαραγκό.

Παραπονεμένες άφησε και τις δύο ομάδες η διαιτησία του Μιχούλια και των βοηθών του, Παπαδόπουλου, Μιχτατίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (82' Ιωάννου), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (63' Καράμπελας), Κανούλας (78' Ζυγκερίδης), Σκαθαρούδης (69' Χατζάρας), Τσικόπουλος.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Αγγέλου (63' Ζώχιος), Γεωργιάδης Γιώσης, Κάσα (87' Κεσίδης), Μπάτμας (82' Παπαδόπουλος), Ντώνος (73' Παπασωτηρίου), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος, Σεκκουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ