Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «βόμβα»: Ανοίγει 24ωρο fast food στην Μητροπόλεως

Αναταράξεις στην επιχειρηματική πιάτσα της Βέροιας προκάλεσε η πληροφορία πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανοίξει στην Μητροπόλεως ένα ολοκαίνουργιο fast food. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω επένδυση θα κοστίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και θα βρίσκεται σε κεντρικότατο
σημείο της πόλης. Κύριος στόχος των υπευθύνων είναι η δημιουργία ενός μαγαζιού που θα εξυπηρετεί το κοινό 24 ώρες το 24ώρο και θα προσφέρει φαγητό για όλα τα γούστα. Το μέρος που θα στεγαστεί η επιχείρηση έχει βρεθεί και απομένουν μόνο οι τελικές υπογραφές του συμβολαίου. Μια εξέλιξη που αναμένεται να φέρει τα πάνω - κάτω στην κατηγορία των fast food της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Ή ΕΣΤΩ ΚΑΛΥΨΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;;; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ 6-7 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ(;;;;) ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ