Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «βαρβάτο» ψηφοδέλτιο ο Χαλκίδης για τον Δήμο Αλεξάνδρειας

Υπερπλήρες είναι το ψηφοδέλτιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία και νυν υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Αλεξάνδρειας, Μιχάλη Χαλκίδη. Ο πρώην βουλευτής ετοιμάζει την Δευτέρα να ρίξει βόμβες, καθώς αναμένεται να ανακοινώσει κάποιους από τους υποψηφίους που θα
συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του. Η απόφασή του θα οριστικοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής καθώς είναι ακόμη νωρίς για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας να ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Την Δευτέρα ωστόσο σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσει το σχεδιασμό του και τον Δήμο Αλεξάνδρειας και αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο να παρουσιάσει ολόκληρο το ψηφοδέλτιό του.
Ο Μιχάλης Χαλκίδης που έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στα κοινοβουλευτικά έδρανα, όσο και στην αυτοδιοίκηση καθώς είχε διατελέσει και στο παρελθόν Δήμαρχος, ξέρει καλά τις στρατηγικές και τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν σε μια προεκλογική κούρσα με βάση τα δεδομένα της Ημαθίας, αλλά και να χειρίζεται καλά το χαρτί του αιφνιδιασμού.

Είναι από τα πρόσωπα άλλωστε που ασκεί επιρροή στην περιοχή και στον Νομό Ημαθίας και ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που εκλέγονταν… τις παλιές εποχές με πάνω από 20.000 ψήφους.


kalpi19.gr
Στέλλα Νοβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ