Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτο εκτός έδρας με Ερμή Λαγκαδά ο Φίλιππος

Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που αντιμετωπίζει την Κυριακή 14/10 στον Λαγκαδά την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ.
Παγώνης και Ξέρας. Ο Δημήτρης Γκίμας, με καυστικό τόνο στις δηλώσεις του, με αφορμή την κακή εικόνα της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι, τόνισε πως πρέπει να συνειδητοποιήσουν στην κατηγορία που αγωνίζονται για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έπειτα από ένα
παιχνίδι όπου διαπρέψαμε ως ταχυδακτυλουργοί, αφού εξαφανιστήκαμε όλοι μας σε δέκα λεπτά και απογοητεύσαμε ως ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε τον μανδύα του ταχυδακτυλουργού και να φορέσουμε τα ρούχα της ομάδας. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε όλοι μας σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε, τόσο καλύτερη θα είναι η πορεία μας. Σίγουρα θέλουμε να επανέλθουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ