Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρήκαν ράφι τα βιβλία που βρέθηκαν πεταμένα στη Βέροια

Από τα σκουπίδια... στη Δημοτική Βιβλιοθήκη 
Αίσια κατάληξη είχε η «περιπέτεια» των τόμων εγκυκλοπαίδειας που βρέθηκαν πεταμένοι σε σκουπίδια στη Βέροια, αφού σύντομα βρήκαν ένα ζεστό... ράφι και είναι έτοιμα να προσφέρουν ένα δωρεάν
ταξίδι στην ιστορία του
Ελληνικού Έθνους στους χρήστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Οι εν λόγω τόμοι, της σειρά «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους», βρέθηκαν πριν λίγες μέρες, πεταμένοι και σε άριστη κατάσταση, σε πεζοδρόμιο δίπλα σε κάδο απορριμάτων στο κέντρο της Βέροιας (δείτε εδώ το σχετικό θέμα). Κάποιοι συμπολίτες μας ευαισθητοποιήθηκαν από το θέαμα,
περισυνέλεξαν τα βιβλία και τα παρέδωσαν την Παρασκευή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θεανώ Ζωγιοπούλου».

Για την όμορφη και ελπιδοφόρα αυτή πρωτοβουλία, η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βούλα Κοτσάλου, ευχαρίστησε δημοσίως, μέσω της σελίδας της Βιβλιοθήκης στο facebook, τους συμπολίτες μας Αρετή Θεοδωρίδου, Ιωάννα Δουκίδου και Διαμαντή Λαζαρίδη για την ευαισθητοποίηση και τη δωρεά τους.
Τα βιβλία βρήκαν τη θέση που τους αξίζει, επιβεβαιώνοντας την έκφραση... τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ