Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τζάμπα ήττα της Βέροιας στη Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η «Βασίλισσα» στη Νέα Ευκαρπία από τον Μακεδονικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις
ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο πρώτο μέρος οι «κυανέρυθροι» ανέλαβαν μια ελαφρά πρωτοβουλία, χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί αλλά και χωρίς να απειληθούν. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες, με τη «Βασίλισσα» να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ στο 24' με το σουτ του Κανούλα από το ύψος της περιοχής να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γουμάγια. Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν σταδιακά την απόδοσή τους και μετά το μισάωρο άρχισαν να γίνονται περισσότερο απειλητικοί, χάνοντας στο 32' μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Δούμα να μην προλαβαίνει να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα!

Τελικά, δύο λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Τριανταφυλλίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ρένο έπιασε την κεφαλιά ανάμεσα από τους αμυντικούς της "Βασίλισσας" και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπλατσιώτη, ο οποίος δεν βγήκε, γράφοντας το 1-0 για τον Μακεδονικό.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυνατά με σκοπό να φτάσουν σε μια γρήγορη ισοφάριση και στο 50' ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 52' ο Γουμάγιας μπλόκαρε το συρτό σουτ του Σκαθαρούδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ, ο Μουρατίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στον Βεργώνη, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή ανενόχλητος αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε σωτήρια!

Τελικά η υπεροχή της Βέροιας καρποφόρησε στο 72' όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή του Μακεδονικού, ο Γουμάγιας απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Μπλέτσα, με τη μπάλα να καταλήγει στον Μυλωνά που δεν δυσκολεύτηκε με νέο σουτ να τη στείλει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Ωστόσο η χαρά των «κυανέρυθρων» δεν κράτησε για πολύ, αφού σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 76' έπειτα από λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Τσουκάνης βγήκε μόνος με τον Μπλατσιώτη και τον πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 2-1 για τον Μακεδονικό!

Τελευταία καλή ευκαιρία για τη Βέροια στο 90' όταν ο Μυλωνάς έπιασε σουτ από το σημείο του πέναλτι που έφυγε άουτ!

Καλή ήταν η διαιτησία του Τσακαλίδη (Χαλκιδικής) και των βοηθών του Γούτα, Μαλανδρή (Χαλκιδικής).

Την κίτρινη κάρτα δέχθηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Δούμας, Μπαρντούσι για τον Μακεδονικό και οι Μπλέτσας, Κανούλας για τη Βέροια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χ''Κωνσταντίνου, Τριανταφυλλίδης (78' Κρυστάλλης), Δούμας, Τζιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Μούσα (71' Μπαρντούσι), Γαρύφαλος, Τσουκάνης, Ρένο (82' Αγγελούδης), Καρλόπουλος (85' Δήμου).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Τσιότρας (66' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (84' Ιωάννου), Βεργώνης, Κυριακίδης (87' Μισαηλίδης), Κανούλας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης (60' Τσικόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ