Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα Ολυμπία ανέβηκε στην πασαρέλα του «Shopping Star»!

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα στο Shopping Star, στο τηλεπαιχνίδι μόδας που προβάλλεται καθημερινά στο STAR με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Το θέμα της εβδομάδας; «Αναδείξτε το denim παντελόνι σας» και πέντε καινούριες παίκτριες ρίχτηκαν στον αγώνα του shopping για να
δημιουργήσουν το τέλειο look σύμφωνα με το θέμα. Ανάμεσα στις 5 παίκτριες και μια Βεροιώτισσα. Η 25χρονη Ολυμπία, με καταγωγή από τη Βέροια, που είναι δασκάλα ειδικής αγωγής και φέτος εργάζεται ως αναπληρώτρια στην Αθήνα.
Η Ολυμπία άνοιξε την εβδομάδα του Shopping Star, άνοιξε το σπίτι της και την ντουλάπα της για την κάμερα της εκπομπής, μας έδειξε τα αγαπημένα της ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, καθώς και τα αγαπημένα της outfit για για πρωί, απόγευμα και βράδυ και ξεχύθηκε για ψώνια στην αγορά της Καλλιθέας. Δεν ήταν πολύ τυχερή στην επιλογή του φακέλου, που κρύβει επιπλέον ή λιγότερο χρόνο ή χρήματα, καθώς της κόστισε 10 λεπτά από το χρόνο της και σε συνδυασμό με τους αργούς της ρυθμούς, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγορές της. Ενώ μπήκε στο κατάστημα με τα αξεσουάρ, δεν πρόλαβε να αγοράσει κάτι, χάνοντας έτσι βαθμό από τελική βαθμολογία των συμπαικτριών της και της Βίκυς


look που επέλεξε, ήταν ένα σκούρο denim καμπάνα με λεοπάρ τοπ, μαύρο σακάκι και κόκκινες γόβες. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε από τις συμπαίκτριές της ήταν 28 βαθμοί (7/10). Για να δούμε... μετά τον τίτλο της STAR HELLAS που κατέκτησε η Ιωάννα Μπέλλα, θα καταφέρει η Ολυμπία να στεφθεί Shopping Star; Δείτε το βίντεο με το catwalk της Ολυμπίας:












2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ