Quantcast

http://picasion.com/

Για την Τρίτη Ηλικία τραγούδησε η «Αλλιώτικη Κομπανία» στη Στέγη

Μια πολύ όμορφη συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Ο Δήμος Βέροιας, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ, γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία, διοργάνωσαν μια εξαιρετική συναυλία, αφιερωμένη στα περήφανα γηρατειά. Ο κόσμος
αγκάλιασε την εκδήλωση και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα. Από τον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη έως το Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη, από το ρεμπέτικο ως το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, παρουσιάστηκαν σημαντικά έργα της ελληνικής μουσικής σκηνής του τελευταίου αιώνα, τραγούδια γνωστά και αγαπημένα!

Η «Αλλιώτικκη Κομπανία», το εξαμελές αθηναϊκό σχήμα του Αχιλλέα Γκουγκουστάμου παρουσίασε στο κοινό της Βέροιας μια αξέχαστη «βόλτα στο παλιό τραγούδι» και για τον λόγο αυτό κέρδισε το θερμό χειροκρότημα και την αποθέωση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Νίκος Μαυροκεφαλίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ