Quantcast

http://picasion.com/

Σώζεται το Mega! Το αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης;

Σε νέα εποχή μπαίνει το Epsilon. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που αγοράστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο από τον Φίλιππο Βρυώνη γυρίζει οριστικά σελίδα με ένα εντελώς νέο πρόγραμμα στα μέσα Οκτωβρίου. Όλα του τα στελέχη έχουν αλλάξει ενώ αλλαγή θα υπάρξει και στο όνομα του καναλιού. Το
Epsilon αναμένεται να γίνει Open, σηματοδοτώντας και επισήμως τη νέα εποχή με στόχο την κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι οριστική η αλλαγή του ονόματος. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης είναι από τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών αν οι τίτλοι του καναλιού αγοραστούν από τον Ιβάν Σαββίδη δεν αποκλείεται το κανάλι να γίνει… Mega. Θυμίζουμε ότι οι τράπεζες έχουν καταθέσει αίτηση προκειμένου να υπαχθεί το κανάλι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Αυτό σημαίνει ότι το περιουσιακά του στοιχεία θα εκποιηθούν μέσω ειδικού διαχειριστή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ξένη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ