Quantcast

http://picasion.com/

Θύμα κλοπής έπεσε ο Μαραγκός - «Μπούκαραν» στα αποδυτήρια και του έκλεψαν χρήματα

Καταστάσεις που δεν συνάδουν με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνέβησαν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Αριδαίας. Την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας βρισκόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση με τον Αλμωπό, κάποιος ή κάποιοι «μπούκαραν» στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας του Βορρά», με αποτέλεσμα να κλέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τον ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων» Στέλιο Μαραγκό. Κατά πάσα πιθανότητα, το εν λόγω περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και έγινε αντιληπτό την ώρα που η αποστολή αποχωρούσε από το γήπεδο. Δυστυχώς, στα αποδυτήρια δεν υπήρχαν κάμερες, οπότε η εύρεση του δράστη είναι σχεδόν αδύνατη.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο από έναν ποδοσφαιριστή πήραν χρήματα?? Ένα κινητό, ένα ρολόι, ένα ζευγάρι παπούτσια από άλλους δεν πήραν? Ποιος είχε τα κλειδιά των αποδυτηρίων, που ήταν ο φροντιστής? Πότε διαπιστώθηκε η απώλεια των χρημάτων? Βρέθηκε ανοιχτή η πόρτα όταν επέστρεψε η ομάδα στα αποδυτήρια? Αν υπάρξει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ποιον θα πάρει η μπάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ