Quantcast

http://picasion.com/

Σε λένε Δημήτρη ή Δήμητρα; Αυτό το καλύτερο κέρασμα για τη γιορτή σου!

2331093390 - 6973747334
Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή, μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και την τιμητική τους θα έχουν οι Δημήτρηδες και οι Δήμητρες, που είναι ουκ ολίγοι. Αν σε λένε λοιπόν Δημήτρη ή Δήμητρα και θέλεις να κεράσεις του συναδέλφους στου στη δουλειά ή τους καλεσμένους σου στο σπίτι, οικονομικά και κυρίως πεντανόστιμα, τότε πάρε τηλέφωνο στα 2331093390 - 6973747334. 
Οι «Αφοί Γεωργιάδη» από το 1937 ανοίγουν το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο, που αποτελεί τη βάση για τις πιο νόστιμες χωριάτικες πίτες. Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρούμε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο για να φτιάξουμε την πιο πετυχημένη πίτα με τη γέμιση της αρεσκείας μας.
Επίσης, ο «Γεωργιάδης», ετοιμάζει για εμάς πολλές αγαπημένες αλμυρές και γλυκές γεύσεις για να τις ψήσουμε στο φούρνο μας ή με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα, μας τις ψήνει και μας τις φέρνει στο σπίτι ή στη δουλειά μας, έτοιμες για κατανάλωση! Από τις πιο παραδοσιακές με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, τις πιο μοντέρνες και λαχταριστές όπως κοτόπιτα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι, τις νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, μέχρι και την λατρεμένη με κρέμα και μπόλικη άχνη... όλες είναι να τις φας και να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Οι χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια. Εκεί θα βρούμε και φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 10 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 10 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 12 ΕΥΡΩ

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
2331093390 - 6973747334



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ