Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες για τους μικρούς του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Επιτυχιών συνέχεια και για τους μικρούς (κάτω των 10 ετών) τενίστες και τενίστριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας. Οι λιλιπούτιοι αθλητές του Ομίλου ακολούθησαν τους μεγαλύτερους συναθλητές τους και έκαναν το απόλυτο σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα. Ειδικά στην πράσινη μπάλα οι δύο ομάδες του Ομίλου που αποτελούνταν από την Μαϊόβη Μάρθα, Κουκουλομάτη Τάνια και Εκμεκτσόγλου Κωστή, Δάμτσιο Μανώλη, συγκατοίκησαν στην 1η θέση κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους τους.

Πολύ καλή εμφάνιση και δύο νίκες σημείωσαν στο πορτοκαλί επίπεδο η Μπαρμπαρούση Μιράντα και Μπαρμπαρούση Ελπίδα.

Τέλος στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις η πεντάχρονη Κάτια Εκμεκτσόγλου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και την προπονητική ομάδα Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα για την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στα τμήματα υποδομής και ειδικά στα τμήματα baby tennis.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τμήματα (mini τένις, αρχαρίων, ενηλίκων). Πληροφορίες στο τηλ. 6978154532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ